30 درصد تحفیف برای محصولات شیت لایه باز و مقررات ملی ساختمان 

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه

  کد تخفیف: ZMB5P

معماری داخلی از تاریخچه و تفاوت آن با طراحی داخلی تا سبک ها و اصل های آن

این محتوا را با شبکه های اجتماعی رو به رو به اشتراک بگذازید

امتیاز دهی به این مطلب

معماری داخلی

معماری داخلی چیست؟

معماری داخلی بر روی فضای داخلی و عملکرد آن برای زندگی انسان تمرکز دارد. معماری داخلی هنر و علم را در هم می آمیزد تا فضای داخلی ساختمان های مختلف مانند خانه ها، ادارات و یا سایر فضاهای داخلی را ایجاد، بازسازی یا بازسازی کند. این نوع معماری همچنین شامل تبدیل یک نوع فضا به نوع دیگر ، مانند تبدیل فضای داخلی یک ساختمان اداری قدیمی به مسکن قابل سکونت است.

تاریخچه معماری داخلی

عصر حجر – 6000 – 2000 قبل از میلاد

اولین شواهد طراحی داخلی در خانه های انسان های ماقبل تاریخ یافت شد. اگرچه آنها بر روی کارهای عملی تمرکز می کردند، ام با این وجود ، همچنان برای تزئین خانه های خود با نقاشی هایی، معمولاً از گیاهان، حیوانات یا انسان ها وقت می گذاشتند. آنها از گل، پوست حیوانات و چوب کلبه می ساختند.

مصری – 2700 – 30 قبل از میلاد

در حالی که غیرنظامیان مصر هنوز در کلبه‌های گلی زندگی می‌کردند، خانواده‌های سلطنتی در ساختمان‌های باشکوهی زندگی می‌کردند که به آن شهرت دارند. این بناها با نقاشی های دیواری تزئین شده بودند که تاریخ و اعتقادات آنها را به تصویر می کشید. آنها مبلمان اولیه و همچنین گلدان ها و مجسمه هایی برای استفاده در خانه های خود داشتند.

اروپای نوسنگی – 2000 – 1700 قبل از میلاد

ظروف سفالی دست ساز برای استفاده کاربردی و تزیینی که برخی از اقلام آن با رنگ تزیین شده بودند.

یونانی – 1200 – 31 قبل از میلاد

پیشرفت در تمدن به مردم عادی اجازه داد تا خانه هایشان را به سبک خود تزئین کنند، که ثروتمندان دارای خانه هایی با مبلمان نقره و عاج بودند. یونانیان همچنین قوانینی را برای ساختن ساختمان هایی که به طور نمادین حاوی ستون های چشمگیر بودند، وضع کردند.

روم – 753 قبل از میلاد – 480 بعد از میلاد

این اولین عصر واقعی بود که هیچ خانواده سلطنتی نمی توانست ثروت خود را از طریق خانه های خود به تنهایی نشان دهد. آنها منزلشان را با نظم و موزاییک و همچنین مبلمان سفارشی تزئین می کردند. مبلمان معمولی رومی دارای پایه هایی پنجه ای و مبلمانی نرم بودند.

بیزانس – 500 – 1500 بعد از میلاد

در دوران بیزانس، گنبدهای بزرگ و تزئینات عجیب و غریب به یک امر عادی تبدیل شد.

قرون تاریک – 900 – 1100 بعد از میلاد

در دوران تاریکی، طراحی داخلی از بین رفت، به این معنی که فضای داخلی خانه به صفحات چوبی اولیه، مبلمان حداقل و کف تخته سنگی کاهش یافت.

گوتیک – 1140 – 1400 بعد از میلاد

پس از دوران تاریکی، تزیینات و رنگ‌های تزئینی دوباره وارد خانه‌ها شدند. دوران گوتیک به دلیل دکور فیگوراتیو و تمرکز عمودی و همچنین آوردن روند پلان های طبقه باز و تاکید بر پنجره ها برای افزایش نور مورد توجه قرار گرفته است.

رنسانس – 1400 – 1600 بعد از میلاد

در دوران رنسانس، زیبایی عامل تاثیرگذاری در طراحی داخلی بود. برای ایجاد این فضاهای زیبا از تابلوها و مبلمان بزرگ، اغلب با رنگ های زیاد و پارچه های گران قیمت مانند مخمل، در کنار کف های مرمر استفاده شده است.

از 1508 – 1512 بعد از میلاد میکل آنژ روی نقاشی های معروف خود در کلیسای سیستین کار می کرد.

در این دوره زمانی فرش‌ها یک کالای لوکس بودند، حتی برای ثروتمندان بسیار گران‌تر از آن بودند که روی زمین از آن استفاده کنند. از آنها برای پوشش دیوارها استفاده می شد. در عوض، کف‌ها با نی‌هایی پوشانده شده بود که روی آن گیاهان معطر بود.

باروک – 1590 – 1725 بعد از میلاد

پر زرق و برق، عظمت و زیاده روی هنری کانون توجه این دوره بود. استفاده از شیشه های رنگی، ستون های با پیچ و تاب، سنگ مرمر رنگی، آینه، لوستر و سقف های نقاشی شده، همه مورد استفاده و جستجو قرار گرفتند.

اولین یادداشت معمارانی که به عنوان طراح داخلی نیز کار می کردند در هند باستان در حدود سال 1600 بعد از میلاد بود.

سبک روکوکو – 1700 بعد از میلاد

سبکی بسیار شیک با استفاده از کار طراحی عضو پایه گل و استفاده از مواد مختلف مانند لاک لاک پشت و مروارید روی مبلمان. آنها همچنین ظروف چینی آسیایی را در دکوراسیون منزل خود گنجانده اند.

سنتی – 1700 بعد از میلاد – اکنون

طراحی سنتی اروپا و آمریکا از سال 1700 تا 1800 پس از میلاد بسیار رایج بود، اگرچه هنوز در بین طبقات خاص محبوب است. این با یک احساس بسیار رسمی تجسم یافته بود.

در طول دهه 1700، طراحی داخلی نه تنها به دلیل انقلاب صنعتی، بلکه به دلیل افزایش آموزش و تجارت به طبقات متوسط وارد شد. در حالی که طبقات پایین هنوز در خانه های کاربردی زندگی می کردند، طبقات متوسط از هزینه پایین فرش و کاغذ دیواری و همچنین نمایش پیانو، مبلمان روکش دار و کتاب برای اثبات ثروت و فرهنگ خود استفاده کردند.

انقلاب صنعتی – 1760 – 1820 بعد از میلاد

در طول انقلاب صنعتی، طراحی داخلی به روی مخاطبان گسترده‌تری باز شد و برای عموم مردم قابل دسترس‌تر بود. این به این دلیل است که اقلام لوکس گذشته مقرون به صرفه تر شدند و رسانه های چاپی با مد و طراحی رواج یافتند.

سبک نئوکلاسیک – 1780 – 1880 بعد از میلاد

الهام از فرهنگ های باستانی یونان و روم بود. این را می توان در معماری آن زمان و همچنین در مبلمانی که به شدت از فلزاتی مانند برنز و پارچه هایی مانند مخمل، ساتن و ابریشم استفاده می کردند، مشاهده کرد.

گرمسیری – دهه 1800 – اکنون

همانطور که امپراتوری بریتانیا به کشورهایی مانند هند و هند غربی وارد شد، با نفوذ خود ،سبک خانه های بریتانیا نیز وارد این کشور ها شد.این سبک سنتی با تلفیق با اقلیم استوایی این مناطق ایجاد شده بود.

در طول دهه 1800 تولیدات فراوان، مردم را قادر ساخت تا عملکرد خانه خود را حول سبک و طراحی متمرکز کنند. کاغذ دیواری دیگر یک کالای تجملی نبود، فقط برای قشر نخبه و متوسط جامعه و کاغذ دیواری های گله و مخملی معرفی شدند. روند مبلمان ایجاد شده متناسب با کاغذ دیواری نیز آغاز شد.

جنبش زیبایی شناختی – 1800s

این جنبش به عنوان راهی برای اصلاح طلبان در نظر گرفته شد تا سرپیچی خود را از طراحی فعلی نشان دهند. تمرکز بر این بود که دکوراسیون قبل از آن هدف داشته باشد

معمار داخلی کیست؟

یک معمار داخلی فضاهای داخلی ساختمان‌ها را طراحی و برنامه‌ریزی می‌کند. آن‌ها با کارفرما برای ایجاد فضاهای کاربردی و زیبا (با درنظرگرفتن کاربری موردنظر) نیازهای ساکنان، و طراحی کلی ساختمان کار می‌کنند. معماران داخلی ممکن است بر روی پروژه‌های مختلفی کار کنند، از جمله فضاهای تجاری مانند دفاتر، فروشگاه‌های خرده‌فروشی و رستوران‌ها و همچنین فضاهای مسکونی مانند خانه‌ها و آپارتمان‌ها.

نقش یک معمار داخلی فراتر از انتخاب ساده مبلمان و لوازم جانبی است. آن‌ها باید درک کاملی از ساختمان، مقررات ایمنی و دستورالعمل‌های سیرکولاسیون و همچنین دانش مواد و مصالح، روشنایی و آکوستیک داشته باشند. آن‌ها همچنین باید قادر به برقراری ارتباط مؤثر با پیمانکاران و دیگر متخصصان درگیر در پروژه باشند، و به مدیریت بودجه‌ها و جدول زمانی تسلط داشته باشند.

یک معمار داخلی چه کاری انجام می دهد؟

معماران داخلی معمولاً در ساخت و ساز یا بازسازی محیط های داخلی نقش دارند و اغلب ساختار واقعی مسکن را تغییر می دهند. آنها باید ساختار ساختمان و کدهای ساختمان را برای ایجاد یک فضای زندگی ایمن و قابل سکونت در نظر بگیرند (مانند نصب لوله کشی مناسب و سیستم الکتریکی)، و تجزیه و تحلیل طراحی معماری را در همه پروژه های خود بگنجانند. معماران داخلی همچنین ممکن است گزینه‌های طراحی پایدار را در خلاقیت‌های خود مانند توسعه‌های “سبز” با سیستم‌های گرمایش و روشنایی جایگزین بگنجانند.

شغل معماری داخلی چیست؟

معماران داخلی متخصصان هنر و علم طراحی فضاهای داخلی هستند که در عین پایبندی به قوانین ساختمان، مقررات ایمنی و دیگر استانداردها، نیازها و خواسته‌های کارفرما را برآورده می‌کنند. کار آن‌ها می‌تواند تأثیر قابل‌توجهی بر کیفیت زندگی ساکنان فضاها داشته باشد و ازاین‌رو معماران داخلی از متخصصین حیاتی صنعت طراحی و ساخت‌وساز هستند.

معمار داخلی چه وظایفی دارد؟

وظایف و مسئولیت‌های معماران داخلی می‌تواند بسته به حوزه تخصص آن‌ها و نوع پروژه‌ای که روی آن کار می‌کنند، متفاوت باشد. بااین‌حال، برخی از مسئولیت‌های مشترک معماران داخلی عبارت‌اند از:

  • مشاوره کارفرما: معماران داخلی با کارفرمایان ملاقات می‌کنند تا نیازها، اهداف و اولویت‌های آن‌ها را برای فضای داخلی که می‌خواهند ایجاد کنند، درک کنند. آن‌ها همچنین ممکن است با متخصصان دیگر، مانند معماران و مهندسان، کار کنند تا اطمینان حاصل کنند که طراحی منسجم است و تمام الزامات را برآورده می‌کند.
  • برنامه‌ریزی فضایی: معماران داخلی مسئول طراحی چیدمان و جریان فضاهای داخلی هستند. آن‌ها باید فاکتورهایی مانند الگوهای سیرکولاسیون، دسترسی‌پذیری و نیازهای عملکردی را برای ایجاد فضاهای کارآمد و قابل‌استفاده در نظر بگیرند.
  • طراحی و انتخاب مصالح: معماران داخلی مسئول انتخاب مصالح و مبلمانی هستند که نیازهای ساکنان را برآورده کرده و متناسب با بودجه آن‌ها است. معماران داخلی باید فاکتورهایی مانند دوام، زیبایی‌شناسی و پایداری را در هنگام انتخاب این عناصر در نظر بگیرند.
  • مستندات فنی: معماران داخلی مستندات فنی را ایجاد می‌کنند تا طرح را به دیگر متخصصان درگیر در پروژه منتقل کنند. این اسناد باید دقیق و با جزئیات باشند تا اطمینان حاصل شود که طرح به‌صورت موردنظر اجرا می‌شود.

انواع معماران داخلی

معماران داخلی در طراحی داخلی فضاهای گوناگون چون ساختمان‌های مسکونی، بیمارستان‌ها، هتل‌ها و ادارات نقش دارند. معماران داخلی در حوزه‌های زیر می‌توانند فعالیت کنند:

ساختمان‌های مسکونی: یک معمار داخلی در طراحی و ایجاد فضاهای داخلی برای خانه‌ها، آپارتمان‌ها و مکان‌های مسکونی تخصص دارد. آن‌ها با کارفرما همکاری نزدیکی دارند تا سبک زندگی، ترجیحات و بودجه آن‌ها را برای ایجاد فضاهای کاربردی و زیبا درک کنند.

ساختمان‌های تجاری: یک معمار داخلی بر طراحی فضاهای داخلی برای کسب‌وکارها مانند دفاتر، فروشگاه‌های خرده‌فروشی، رستوران‌ها و هتل‌ها تمرکز دارد. آن‌ها باید نیازهای کسب‌وکار مانند برندسازی، عملکرد و تجربه کارفرما را در نظر بگیرند تا فضاهایی ایجاد کنند که هم کاربردی و هم از نظر بصری جذاب باشند.

معماری داخلی پایدار: یک معمار داخلی باید بر طراحی فضاهای داخلی که دوستدار محیط‌زیست، کارآمد و پایدار هستند، تمرکز کند. آن‌ها باید استفاده از مواد سازگار با محیط‌زیست، نورپردازی کارآمد، و دیگر ویژگی‌های طراحی پایدار را برای ایجاد فضاهایی که کم‌ترین تأثیر را بر محیط‌زیست دارند، در نظر بگیرند.

بیمارستان‌ها: در اینجا معمار در طراحی فضاهای داخلی برای تأسیسات مراقبت‌های بهداشتی مانند بیمارستان‌ها، کلینیک‌ها و دفاتر پزشکی تخصص دارد. معماران داخلی باید نیازهای بیماران و کارکنان را برای ایجاد فضاهای امن، راحت و کارآمد در نظر بگیرند.

محل کار یک معمار داخلی چگونه است؟

محل کار یک معمار داخلی می‌تواند بسته به حوزه تخصص و نوع پروژه‌ای که روی آن کار می‌کند، متفاوت باشد. برخی از معماران داخلی در شرکت‌های معماری کار می‌کنند، جایی که آن‌ها با معماران، مهندسان، و دیگر متخصصان برای طراحی و ایجاد فضاهای داخلی برای ساختمان‌های مسکونی و تجاری همکاری می‌کنند. برخی دیگر ممکن است برای شرکت‌های طراحی و مشاوره کار کنند، جایی که آن‌ها خدمات طراحی را به کارفرماها در صنایع مختلف ارائه می‌دهند. علاوه بر این، برخی از معماران داخلی به طور مستقل به‌عنوان مشاور کار می‌کنند.

معماران داخلی اغلب زمان قابل‌توجهی را صرف کار با کامپیوتر می‌کنند و از برنامه‌های نرم‌افزاری مانند AutoCAD و SketchUp برای ایجاد نقشه‌های فنی و مدل‌های سه‌بعدی از طرح‌های خود استفاده می‌کنند. آن‌ها همچنین ممکن است وقت خود را صرف ملاقات با کارفرما، بازدید از محل‌های کار، و هماهنگی با پیمانکاران و دیگر متخصصان درگیر در پروژه کنند. در برخی موارد، معماران داخلی ممکن است نیاز داشته باشند که در طول فرایند ساخت‌وساز در محل کار کنند تا اطمینان حاصل شود که طراحی مطابق باهدف اجرا می‌شود.

رشته معماری داخلی

ﺗﻌﺮﯾﻒ رﺷﺘﻪ

امروزه برای هر نیاز جامعه و یا هر حرفه اجتماعی مبتنی بر آن، تحصیلات علمی و دوره آموزش متناسب با آن در دانشگاه‌ها وجود دارد. کارشناسان و متخصصان در هر حوزه و در هر زمینه، ازآن‌رو تربیت و پرورش می‌یابند تا خلاء و چالش‌های کمی و کیفی را پاسخگو بوده و یا ضرورت‌های زندگی انسان و نیازهای جسمی و روحی او را برآورده سازند و هر روز بر اساس نوآوری، خلاقیت، تحول و توسعه اندیشه، محیط زندگی آدمی را بهبود بخشند.

از میان طیف وسیع فعالیت‌های هنری، آن دسته که در نظام یابی، هویت‌بخشی و نیز کمال و تعالی فضای زیست انسانی نقش مؤثر و تعیین‌کننده دارند موردتوجه و تأکید خاص بوده‌اند. رشته معماری داخلی نیز ازآنجاکه مستقیماً به طرح و انتظام فضای زیست انسان در مقیاس‌های مختلف و در اشکال متنوع آن می‌پردازد از اهمیتی ویژه برخوردار بوده و تدوین برنامه موجود با عنایت به این امر است.

اهداف رشته

رشته کارشناسی ارشد معماری داخلی بر اساس برنامه‌ای در امتداد دوره‌های کارشناسی ارشد تدوین گردیده است که زمینه فعالیت آن در حوزه‌های فنی – هنری، و گستره آن کسب مهارت و تجربیات هنری، فنی و اجرایی است. این دوره به‌منظور توجه ویژه به موضوع وسیع و پردامنه معماری داخلی تأسیس شده و هدف آن تربیت متخصصانی است که دارای توانایی‌ها و قابلیت‌های لازم در زمینه‌های زیر باشند.

  • دارابودن تفکر هنری و خلاقانه از مرحله تولید و نمایش ایده‌های اصیل تا بسط این ایده‌ها
  • آشنایی با مصالح و فناوری‌های روز در طراحی و اجرای فضاهای داخلی
  • توانایی در تحلیل ویژگی‌های جسمی، روانی و روحی انسانی و نیز بررسی تأثیرات متقابل فضا، جامعه و فرد بر یکدیگر
  • دارابودن تفکر انتقادی، تحلیل و راهبردی:

– تفکر انتقادی: توانایی نقد، تفسیر و به‌روزرسانی اندیشه‌ها و طرح‌های خود و سایرین برای تضمین قابلیت‌های طراحی

– تفکر تحلیلی: مطالعه و تجزیه‌وتحلیل انواع فضاهای داخلی و شناخت عوامل مؤثر بر شکل‌گیری این فضاها

– تفکر راهبردی: دارابودن نظام‌مندی ذهنی برای هدایت و برنامه‌ریزی پروژه‌های طراحی داخلی و ارائه راهکارهای مناسب

برای مسائل مختلف طراحی

  • آشنایی با جریان‌ها و سبک‌های موجود در حوزه معماری داخلی و مبانی نظری آنها
  • تسلط بر طراحی فضاهای داخلی و شیوه کالبدبخشی به اندیشه‌ها (از مرحله تولید ایده تا ارائه آنها و در نهایت تبدیل‌شدن

به طرح‌های قابل‌تحقق)

اگرچه القای نگرش علمی تحقیقاتی از طریق مباحثی چون مدیریت شرایط و امکانات، نقش عوامل انسانی در طراحی، تجزیه‌وتحلیل فضاهای داخلی، تاریخ و مبانی معماری داخلی در طول دوره و در لابه‌لای دروس نظری مشهود است؛ ولی این دوره را نمی‌توان دوره‌ای صرفاً مطالعاتی و تحقیقاتی به شمار آورد و فارغ‌التحصیلان این دوره واجد توانایی‌های لازم برای حضور در عرصه‌های مختلف حرفه‌ای خواهند بود.

ضرورت و اهمیت رشته

معماری داخلی از رشته‌هایی است که زمینه فعالیت عملی آن را در جامعه می‌توان به‌وفور مشاهده کرد. طراحی و معماری داخلی نمایشگاهی بزرگ و کوچک، صحنه‌آرایی فضای برگزاری سمینارها و جشنواره‌ها، طرح و آرایش داخلی فروشگاه‌های بزرگ و کوچک، هتل‌ها، ادارات، بانک‌ها، مجتمع‌های تجاری، خانه‌های مسکونی، ایستگاه‌های راه‌آهن و مترو، سالن‌های پایانه‌ها، فرودگاه‌ها، و… و همچنین احیاء و باززنده‌سازی بناهای تاریخی همگی مواردی هستند که نیازمند طراح معماری داخلی هستند.

امروزه در پی خلاء وجود متخصصان رشته معماری داخلی در کشور، فارغ‌التحصیلان رشته‌های دیگر نظیر معماران، طراحان

صنعتی، طراحان صحنه، و حتی گرافیست‌ها در سطوح علمی – عملی، و یا صنعتگران و دکوراتورها در سطح تجربی و شغلی به این کار مبادرت می‌ورزند. لذا ایجاد زمینه ای برای پرورش متخصصان رشته معماری داخلی که با اتکاء بر دانش، تجربه، ذوق،

علاقه، هنر، و تخصص به این امر بپردازند مسئله ای ضروری است.

نقش حرفه ای و توانایی فارغ التحصیلان

برنامه آموزشی کارشناسی ارشد معماری داخلی به‌گونه‌ای تدوین شده است که دانش‌آموختگان این رشته در شرایط و زمینه‌های مختلف و متنوع، در کنار معماران، معماران منظر، سازندگان، مالکان ابنیه و سایر حرفه‌های مرتبط فعالیت نمایند:

  • فعالیت به‌عنوان مشاور معماری داخلی در جهت طراحی داخلی بناها، توسعه یا تغییر کاربری طرح‌ها، تغییر کاربری بناهای

موجود، احیا و تعریف کاربری در بناهای تاریخی و ارزشمند

  • فعالیت در زمینه‌های پژوهشی با ورود به حوزه‌های نظری معماری داخلی.
  • فعالیت‌های نظارتی در عملیات اجرائی معماری داخلی.

طول دوره و شکل نظام

طبق آیین‌نامه مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تعداد کل واحدهای درسی دوره کارشناسی ارشد معماری داخلی ۳۲

واحد و طول دوره حداقل 4 نیمسال و حداکثر ۵ نیمسال تحصیلی است

تفاوت بین معماری داخلی و طراحی داخلی چیست؟

بنابراین تصمیم گرفتید در خانه تغییراتی ایجاد کنید و متوجه شدید که به کمک کمی نیاز خواهید داشت. شما شروع به جستجوی خدمات احتمالی می کنید و متوجه می شوید که برخی از حرفه ای ها کار خود را به عنوان طراحی داخلی توصیف می کنند در حالی که برخی دیگر دکوراتور داخلی هستند. ناگهان با سؤالات جدیدی روبرو می شوید، یعنی “تفاوت چیست؟” و مهمتر از آن، “به کدام یک نیاز دارم؟”

در حالی که همپوشانی های زیادی بین نقش های معمار داخلی و طراح داخلی وجود دارد، تفاوت هایی نیز بین این دو حرفه وجود دارد:

معماران داخلی با نوسازی سازه سروکار دارند. معمار داخلی معمولاً کل ساختار داخلی را طراحی می کند و در سطح فنی تری در فرآیند طراحی خود دخالت می کند. آنها با سازندگان، پیمانکاران و تکنسین ها کار می کنند تا بازسازی یا نوسازی یک سازه موجود را تسهیل کنند.
برای معمار شدن به مجوز نیاز دارید. تفاوت عمده معماری داخلی و طراحی داخلی در این است که همه معماران باید مجوزی داشته باشند تا خود را معمار بنامند و معماری کنند.

طراحی داخلی بیشتر در مورد زیبایی شناسی است. طراحی داخلی حرفه ای است که بر معماری و برنامه ریزی فضا تمرکز می کند، ایجاد طرح های منسجم و زیبایی شناختی برای فضای داخلی خانه و مشاغل در یک محیط ساخته شده یا سازه های موجود. با این حال، حرفه طراحی داخلی در طول سال‌ها تکامل یافته است زیرا طراحان بیشتری این جنبه‌های فنی را برای پرداختن به سازه‌های معماری در طرح‌های خود انجام داده‌اند.

نام سبک های طراحی داخلی چیست؟

  1. سبک دکوراسیون مدرن
  2. سبک دکوراسیون امروزی
  3. سبک دکوراسیون مینیمال
  4. سبک دکوراسیون صنعتی
  5. سبک دکوراسیون مدرن قرن بیستم
  6. سبک دکوراسیون اسکاندیناوی
  7. سبک دکوراسیون سنتی غربی
  8. سبک دکوراسیون سنتی خاورمیانه
  9. سبک دکوراسیون انتقالی یا ترنزیشنال
  10. سبک دکوراسیون سنتی شرق دور
  11. سبک دکوراسیون فرانسوی
  12. سبک دکوراسیون بوهمیان
  13. سبک دکوراسیون روستیک
  14. سبک دکوراسیون شبی شیک
  15. سبک دکوراسیون هالیودی
  16. سبک دکوراسون ساحلی
  17. سبک دکوراسیون ایران باستان
  18. سبک دکوراسیون یونان باستان
  19. سبک دکوراسیون مونوکروم
  20. سبک دکوراسیون نئوکلاسیک

۶ اصل طراحی داخلی چیست؟

  1. اصل تعادل
  2. اصل مقیاس
  3. اصل ریتم
  4. اصل کنتراست
  5. اصل تمرکز
  6. اصل وحدت

تهیه و ترجمه اختصاصی توسط سایت معماری آرک وب

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟
دنبال کردن
اطلاع از
guest
6 نظرات
قدیمی ترین
جدید ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments
ناشناس

امتیاز بینندگان:5 ستاره

مبینا حیدری

عالی بود ممنون از شما

یاسر

سلام در شهر کاشان با بافت تاریخی میتونیم فضای سنتی در مقیاس کوچک مثلا در200 متر مربع داشته باشیم.؟

یاسر

ممنون از اطلاعات مفیدتون

تبلیغات
آخرین مطالب
ویلا حیاط مرکز تغابنی
معماری ویلا حیاط مرکز | نکست آفیس-علیرضا تغابنی
دانلود مبحث 11 مقررات ملی ساختمان | ویرایش سال 1400
استادیوم اتحاد منچستر سیتی
استادیوم اتحاد، نگاهی بر معماری خانه‌ تیم منچستر سیتی
گالری‌های هنری در بافت شهری
گالری های هنری چگونه در بافت شهری ترکیب می شوند؟ (معرفی 5 گالری هنری)
طراحی ساختمان اداری سرو
طراحی ساختمان اداری سرو | دفتر معماری و ساخت تموز
آخرین محصولات
شیت لایه باز مدرسه
دانلود شیت لایه باز معماری | مدرسه
شیت لایه باز معماری وبلا 2
دانلود شیت لایه باز معماری | ویلا 2
پاورپوینت مبحث 3 مقررات ملی ساختمان-ویرایش سال 1395
پاورپوینت مبحث 3 مقررات ملی ساختمان تمامی فصل ها
دانلود پاورپوینت مبحث ۴ مقررات ملی ساختمان
پاورپوینت مبحث 4 مقررات ملی ساختمان تمامی فصل ها
پاورپوینت مبحث ۲ مقررات ملی ساختمان
پاورپوینت مبحث ۲ مقررات ملی ساختمان تمامی فصل ها
تبلیغات

محل تبلیغات متنی

محل تبلیغات متنی

محل تبلیغات متنی

محل تبلیغات متنی

تماس با ما

در صورت بروز هر گونه مشکل و سوالی میتوانید از طریق چت داخلی سایت و یا با آی دی تلگرام archwebadmin@ و پیج اینستاگرام archweb_ir@ با ما در ارتباط باشید.