20 درصد تحفیف برای محصولات شیت لایه باز و مقررات ملی ساختمان تا پابان روز چهارشنبه 21  تیر ماه تمدید شد  

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه

  کد تخفیف: KHB9

ساختمان اداری رونیکس | طراحی شده توسط استودیو معماری و طراحی پرگار

این محتوا را با شبکه های اجتماعی رو به رو به اشتراک بگذازید

امتیاز دهی به این محصول

ساختمان اداری رونیکس

معرفی پروژه

معماران: استودیو معماری و طراحی پرگار
مساحت: ۴۲۸۱ متر مربع
عکس ها: استودیو دید
معماران اصلی: بهزاد حیدری، شیرین صمدیان
مهندسان: جلال الدین سجادیان
ساخت: علی رحیمان، گروه راوش
تیم طراحی: مریم مسندی، امیرفاضل قهرمان پور، حسین کریمی، الناز غفوریان
برق: مهدی قندیل زاده
مکانیک: آرش مجابی
کارفرما: شرکت رونیکس
شهر: تهران
کشور: ایران
نوع: تجاری, عمومی, اداری
تاریخ ساخت:۱۳۹۸
محل اجرا:تهران،حافظ

ساختمان اداری رونیکس

این پروژه در زمینی ۵۴۳ متری با سطح اشغال ۶۰% در ۶ طبقه اداری برای شرکت رونیکس تعریف شد. سایت پروژه در مجاورت خیابان حافظ انتخاب شده تا مجاورت لازم با محدوده کاربری مربوط به فعالیت شرکت فراهم گردد. رونیکس شرکت تولید کننده رو به رشد ابزارآلات صنعتی است. از این رو عناصری مرتبط به کاربری و ماهیت آن به شکل گیری کانسپت منجر شد که می توان به اداری- صنعتی بودن، شفافیت و پویایی روابط و امکان افزایش نیروی انسانی اشاره کرد. در نتیجه در روند طراحی کیوبهایی شفاف در سازه بنا محاط شده و با جنبش کیوبها فضاهای سبز لازم برای تنفس و تلطیف کار شکل گرفتند.

ساختمان اداری رونیکسساختمان اداری رونیکس

ساختمان اداری رونیکس

معضلات سایت ساختمان اداری رونیکس

  1. ماهیت اداری بنا و نیاز به نور در تمام جبهه ها موجب افزایش سطح شیشه ها شده است که مشکل تابش ناخواسته و اثرات منفی گلخانه ای را به همراه دارد.
  2. بافت مجاور، بافتی فرسوده و بی نظم بوده و منظر بیرونی مناسبی را فراهم نمی کند.
  3. کاربری بناهای مجاور سایت، مسکونی بوده و فاصله بسیار نزدیکی با سایت دارند که مشکل اشراف را ایجاد می کند که در تناقض با شرایط فضای اداری است.

ساختمان اداری رونیکس

راه حل ها

معضلات فوق نیاز نیمه شفاف کردن شیشه ها از طریق چاپ را تعریف کرد. عواملی چون طرح، اندازه و رنگ چاپ بر آسایش کارکنان و رهگذران معبر تاثیرگذار بود. از این رو شبکه ماتریس نقاط چاپی در نظر گرفته شده و فیلترهای طیفی تابش و همسایگی فعلی و آتی از طریق نرم افزار گرس هاپر روی آن اعمال گردید تا با مقیاس کردن نقاط ماتریس، پوشش شیشه ها به حد ایده آل برسد. سپس برای آسایش بصری، جنبشی بر نقطه ها اعمال شد تا از فرم ماتریسی خارج شده و با ایجاد طرحی ارگانیک تاثیری بر تمرکز بینندگان نداشته باشند.

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟
دنبال کردن
اطلاع از
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments
تبلیغات
آخرین مطالب
آخرین محصولات
تبلیغات
تماس با ما

در صورت بروز هر گونه مشکل و سوالی میتوانید از طریق چت داخلی سایت و یا با آی دی تلگرام archwebadmin@ و پیج اینستاگرام archweb_ir@ با ما در ارتباط باشید.